Digitale ontdekkingsreis Paloma hotels

Toen mensen hoorde dat ik op digitale studiereis mocht naar Turkije, zag je ze denken hoe werkt dat dan! Ga je dan ergens achter een pc zitten en online de hotels en bestemming bekijken?  Nee, gelukkig niet de reis ging echt naar de Turkse Rivièra. We gingen vijf hotels van de Paloma keten bezoeken in Belek, Side en Kemer.

Paloma hotels TurkijeHet was de bedoeling dat alle deelnemers zoveel mogelijk foto’s over de hotels en de bestemming plaatsen op social media met de hashtag #ontdekmetneckermann. Zodat er aan het einde van reis, op Instagram heel veel foto’s over onze bezoeken aan de Paloma hotels staan.  We werden ingedeeld in verschillende teams en met je team moest je een instawalk doen in het Sentido Perissia. We kregen verschillende opdrachten zoals waar vindt je in het hotel echte Turkse Baklava en maak hier een foto van en plaats die op Instagram. Ook moest ons team foto’s maken wat er in Sentido Perissia te doen is voor tieners. Zo loop je toch op een andere manier door een hotel heen.


Elk team kreeg een Go Pro camera en moest een  ander hotel filmen. Zodat aan het eind van de reis er een film was van elk hotel dat we bezocht hadden. De kamers, de lobby, de activiteiten die aangeboden werden in het hotel, het restaurant alle plekken die voor toekomstige klanten interessant zijn. Normaal gesproken gaat elk team ook zijn eigen filmpje zelf monteren. Jammer genoeg hadden wij daar te weinig tijd voor. Het was super leuk om de Paloma hotels op deze digitale ontdekkingsreis te leren kennen. Op een langere digitale ontdekkingsreis gaat er ook iemand mee die bijvoorbeeld een cursus bloggen geeft of een ander onderwerp wat met social media te maken heeft. Neckermann heeft daarmee een nieuwe manier van studiereizen geïntroduceerd die helemaal van deze tijd is en je lekker interactief bezig bent met je team.

IMG_6618.PNG

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *