Het hele jaar zomer op de AidaPrima

Aan boord van de AidaPrima is het 365 dagen per jaar zomer. De beach club is overdekt met UV
licht doorlatende folie dus ook als het buiten koud is kan je heerlijk onder een palmboom bij het zwembad liggen. Op het activiteitendek Four Elements zit een dak wat bij mooi weer geopend kan worden.

Half April ben ik mee geweest met de inauguratie cruise van dit nieuwe paradepaardje van Aida. De AidaPrima is totaal anders dan de andere schepen van Aida.  Er is zoveel te beleven dat je aan één week niet genoeg hebt. Het leuke is dat de AidaPrima het hele jaar vertrekt uit Rotterdam dus hou je niet van vliegen dan is dit een unieke kans om een cruise te maken met dit Aida schip.
Je vaart van Rotterdam naar Hamburg, Southampton, Le Havre, Zeebrugge en dan weer terug naar Rotterdam. Zelf ben ik alleen van Rotterdam naar Hamburg gevaren. Dus in een korte tijd moest ik het schip ontdekken.

route Aida Prima Aida Prima in Rotterdam DSCN0074

Als je van lekker eten houdt dan kan je aan boord een culinaire rondreis maken er zijn maar liefst 12 verschillende restaurants (sommigen met bijbetaling). In de buffetrestaurants zijn naast de maaltijden de tafeldranken (wijn, bier en frisdrank) inbegrepen. In het Brauhaus worden verschillende bieren gebrouwen van gezuiverd zeewater. Vers van de tap en lekker met een schnitzel met friet! Voor een drankje kan je terecht in één van de 15 bars.

DSCN0033 DSCN0056 IMG_8699

Na al dat eten en drinken even sportief aan de gang dan kan je je uitleven op het sportdek of in het Four elements gedeelte op de klimmuur, de glijbaan of met een band drijven op de crazyriver.

DSCN0132 DSCN0038 DSCN0133

In de avonduren kan je naar de show, de D6 discotheek, de Möet & Chandon champagnebar, de nachtclub Nightfly of naar Beachclub waar je overdag lekker kunt relaxen op het indoor strand onder de palmbomen en waar in de avonduurtjes strand feesten worden gehouden met live muziek.

IMG_8661 D6 disco de champagnebar

En dan heb ik het nog niet eens gehad over de miniclub waar je de kinderen kan brengen, de spa, het casino, de winkeltjes en de skywalk en de activiteiten die u kunt doen als u in de haven ligt.

het zwembad miniclub Aida Prima skywalk

Er is voor jong en oud zoveel te beleven dat je aan 1 week niet genoeg hebt. Cruisen met de AidaPrima is beleven en ontdekken.